Barbora

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Prvý krát...

...bolo to už dávno...

....mala som necelých šesnásť....také bábo:) Myslela som, že všetko a všetci sa točia okolo mňa, skrátka, že som hviezda.....

Tajne- to znamená, že maminka bola na dovolenke a môj oveľa starší brat, ktorý ma mal "strážiť" sa dal ukecať....skrátka pod zámienkou, že budem spať u kamarátky sme sa vybrali do jedného, dnes už neexistujúceho bratislavského podniku.

Týžden predtým mi dali dolu sádru z nohy, takže sa veľmi netancovalo, ale to mi samozrejme nebránilo dať sa do reči s fakt milým, starším chalanom, naozaj sa mi zdal skvelý....v šesnásťročnej hlavičke sa zdá asi každý,kto lichotí, vie nájsť tie správne slová....Išli sme sa prejsť....ach,aký trápny tuctový príbeh, že?Ale vtedy som si myslela, že som preňho jedinečná..sadli sme si na lavičku, objal ma, zatial to bolo krásne.Ale dalej moje skúsenosti nesiahali a on ich mal záujem evidentne prehľbiť.Vedela som, že takto to nemá byť,ale nevedela som, bála som sa povedať nie....nevedela som, že môžem...ked sa to skončilo, povedal, že ma počká pri vchode...samozrejme nepočkal....nikdy som ho už nevidela.

Každý z nás si tie horšie zážitky schová niekde hlboko, ale úplne sa odstrániť bohužiaľ nedajú.Samozrejme, odvtedy už prešlo veľa času, zážitkov,väčšinou krásnych, ale vždy ked si na to spomeniem, nenávidím na chvíľu celé mužské pokolenie a najmä seba...a ked idem autobusom okolo toho miesta,(pod)vedome obrátim hlavu na druhú stranu.


hmm.... | stály odkaz

Komentáre

  1. Pozeraj
    dopredu, nie dozadu
    publikované: 08.04.2005 14:59:08 | autor: Ninna (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. Treba
    sa pozerať aj do zadu, aby sme sa na ceste vpred nevrátili tam, kde sme už boli.
    publikované: 08.04.2005 15:03:16 | autor: Dávid (e-mail, web, neautorizovaný)
  3. Prezila si to
    bez vacsej fyzickej i dusevnej ujmy. Vsetky skusenosti su dolezite.
    publikované: 08.04.2005 17:09:55 | autor: abc (e-mail, web, neautorizovaný)
  4. ludia su vselijaky...
    ..ale nie cele muzske pokolenie je rovnake..na to pamataj..
    publikované: 08.04.2005 19:49:33 | autor: samuel (e-mail, web, neautorizovaný)
  5. abc, samuel
    jasneee, prezila...viem, ze vsetci niesu rovnaki...mam to vyskusane a potvrdene:)
    publikované: 09.04.2005 13:24:13 | autor: barbora (e-mail, web, neautorizovaný)
  6. Tak to chodi...
    Je to zvlastne, ja som na tu prvu cakal dlho, aj ked boli prilezitosti. Bez citov to neslo. A zatial to nelutujem...prva bola super, a aj ked spolu uz nechodime, sme skveli kamarati, mame sa radi a stale na to spominame.
    Vacsina dievcat, ktore som potom mal mi hovori rovnaku vec: ze ich mrzi, ze ja som nebol ich prvy, pretoze ich velmi pekne vzrusujem a pritom som taky citlivy. Jednoducho mi nejde o vlastne potesenie, ale o to vzajomne. Som na tuto svoju vlastnost pysny.
    Ale neviem, ci ma nema mrziet to, ze som nikdy ziadnu pannu nemal a nenechal jej peknu spomienku, alebo aspon krajsiu ako ta hore napisana :-( Tych dievcat, ktore maju z ich prveho milovania zlu skusenost je mi luto.

    Su veci, v ktorych sa oplati pockat.
    publikované: 11.04.2005 18:17:29 | autor: Bez mena (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014